Cele mai bune cazinouri online din România

 

Oferta de pe piața cazinourilor online este foarte diversificată, iar alegerea unui singur cazinou a devenit o decizie destul de dificilă. În plus, criteriile după care poți alege un cazinou sunt la fel de multe. Poți alege în funcție de bonusurile de bun venit oferite, gama de jocuri sau modalitățile de plată puse la dispoziție. Pentru a-ți simplifica munca și a alege cazinoul care să-ți aducă o experiență unică, am ales să-ți prezint cele mai bune cazinouri online, topul fiind realizat în funcție de bonusurile de bun venit.

Cele mai bune cazinouri onlinecu bonus de bun venit din România

  1. Admiral

Vom începe acest clasament cu Admiral, cazinoul care oferă un pachet de bun venit complet ce conține un bonus de bun venit fără depunere și un bonus de bun venit cu depunere. Deci, cazinoul răspunde atât nevoilor jucătorilor care vor doar să încerce sloturi online, fără să efectueze vreo depunere, cât nevoilor jucătorilor care doresc să joace  mai mult cu o sumă destul de mică.

Bonusul fără depunere este acordat după ce îți verifici contul de jucător și adresa de e-mail și constă în 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratuite, iar bonusul cu depunere îți dublează primul depozit, fiind în valoare de 100% în limita a 800 RON. În total, Admiral îți oferă 1.000 RON Bonus + 75 Rotiri Gratuite. Poți alege jocuri clasice precum Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady Charm, jocuri de masă, precum ruletă și blackjack, sau pariuri sportive pe diverse evenimente.

  1. Netbet

Netbet oferă jucătorilor săi posibilitatea de a alege între un bonus cu depunere și un bonus fără depunere, ambele la fel de avantajoase. Bonusul cu depunere în valoare de 150% în limita a 1.000 RON îți mărește primul depozit și îți oferă 50 Rotiri Gratuite suplimentare. Spre exemplu, dacă depui 50 RON, vei juca de 125 RON + 50 Rotiri Gratuite disponibile la aproximativ 70 sloturi online cu diverse funcții și tematici. Iar dacă bonusul cu depunere nu ți se potrivește, alege bonusul fără depunere de 50 Rotiri Gratuite care îți permite să experimentezi o parte din gama diversificată de jocuri puse la dispoziție pe Netbet.

  1. Maxbet

Atunci când vorbim de cele mai bune cazinouri online cu bonus de bun venit, este imposibil să nu ne referim și la cazinoul Maxbet. Cu un bonus de bun venit cu depunere de 250% în limita a 1.800 RON + 30 Rotiri Gratis și un bonus fără depunere de 50 RON Gratis, Maxbet reprezintă una dintre opțiunile pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să-ți deschizi un cont de jucător online. 

  1. Winmasters

Winmasters a venit pe piața cazinourilor online cu un bonus de bun venit ce îți dublează primul depozit. Dacă depui, spre exemplu, 50 RON, bonusul de 100% în limita a 1.500 RON îți va transforma depozitul în 100 RON, iar alături de bonusul în bani, vei primi garantat și 50 Rotiri Gratuite. Câștigă cu Winmasters!

  1. Unibet

Unibet se remarcă prin faptul că aduce jucătorilor săi două tipuri de bonus de bun venit cu depunere. Primul bonus este  în valoare de 100% în limita a 1.000 RON, iar al doilea bonus este de 200% în limita a 300 RON. Cum se traduce acest bonus? Îți voi arăta printr-un exemplu. Dacă alegi primul bonus și depui 50 RON, vei avea automat în cont 100 RON, iar dacă alegi al doilea bonus, vei avea 150 RON. Indiferent de ce bonus alegi, primești garantat și 20 Rotiri Gratuite la slotul SuperFlip.

Te-ai hotărât ce bonus ți se potrivește? Vizitează Super Cazino și revendică-ți bonusul exclusiv de la cele mai bune cazinouri online!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.