Cele mai avantajoase oferte de inchirieri auto 4×4 in Bucuresti

Potrivit datelor culese in urma unui sondaj din Marea Britanie, masinile de tip SUV sunt considerate mai sigure decat alte tipuri de autoturisme de catre un numar ridicat de femei, peste 50% din cele intervievate declarand, contrar asteptarilor, ca nu sunt interesate de design-ul exterior la fel de mult precum le intereseaza obtinerea unor conditii optime de siguranta la volan. Si multi romani prefera vehiculele 4×4 compacte, cu aspect elegant, in special pentru a crea o buna impresie la evenimentele importante la care urmeaza sa ia parte.

Firma noastra rent a car va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii si oferte de inchirieri masini in weekend . Aveti ocazia sa inchiriati pe termen scurt sau lung ori doar pentru weekend, la un pret avantajos, masini Volkswagen Touareg cu motorizare Diesel. Acest crossver SUV luxos din categoria medie si dispune de un confort sporit, datorita dotarilor full-option incluse.

Daca va intereaza sa inchiriati un vehicul SUV mai spatios, cu sapte locuri, o alegere isteata poate fi modelul Toyota Land Cruiser. Toate masinile din parcul nostru auto pot fi, la solicitarea clientului, insotite de un sofer profesionist vorbitor de limbi straine care sa va faciliteze calatoriile catre destinatiile dorite. Multi oameni de afaceri straini au optat de-a lungul timpului pentru serviciile de inchiriere cu sofer din Otopeni, declarandu-se multumiti de colaborarea cu echipa noastra. Alte modele de masini de inchiriat 4×4 extrem de populare printre conducatorii auto, disponibile in oferta noastra, sunt: Hyundai Tucson de inchiriat la pret ieftin, alaturi de Hyundai Santa Fe. Indiferent de marca, toate autoturismele din parcul nostru auto sunt dotate corespunzator, dispun de tot confortul si beneficiaza de revizie tehnica inainte de a fi predate clientului. Pe langa transparenta si profesionalism, colaborarea cu firma Rent a Car Bucuresti inseamna ca veti dispune in mod gratuit de asistenta 24h24, GPS si asigurarea Casco.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.