Ceasul patiserului

Numai intr-un laborator de patiserie sa nu lucrezi! Mixerul industrial trebuie sa framante aluatul intr-un numar limitat de minute, coca trebuie sa stea la dospit nici mai mult, nici mai putin, decat timpul prevazut in reteta, apoi daca uiti tavile in cuptorul reglat la temperaturi ridicate, vei scoate scrum in loc de cozonaci sau pateuri cu branza.

Rebuturile se opresc din salariu, neonorarea comenzilor la timp duce la concediere, asa ca nevoia de ceasuridemina  este salvatoare pentru un patiser.

Ceasul patiserului are nevoie de doua calitati principale, in jurul carora sa graviteze celelalte: sa fie precis si rezistent la socuri, umezeala, oxidare. Avand in vedere aceste aspecte Guess Romania  este categoria care reprezinta raspunsul prompt la solicitarea patiserului. La acesta categorie exista 22 de produse care au 10ATM / 100m (22) rezistenta la apa.

Cel mai ieftin costa 543 de lei, fiind ceasul barbatesc GUESS RIGOR W0040G6 – resigilat, iar cel mai scump ceasul barbatesc GUESS FLEET W0970G1 al carui pret este de 916 lei. Pentru femei recomandam ceasul de dama GUESS TRIBECA W0896L2, care costa 582 de lei.

In cazul patiserilor, stiut fiind ca meseria este prin excelenta feminina, cautarea ideala a celui mai rezistent produs se face in sectorul vast ceasuri dama .

Aici gasim un ceas de mana destinat ambelor sexe cu cea mai ridicata rezistenta la apa, ceasul Unisex 666BARCELONA MEGABYTE GOLD – 8424210000612, pe care am putea sa-l numim “ceasul patiserului.” Pe locul al doilea in topul celor mai rezistente ceasuri de mana pentru dama se claseaza NIXON A467-1888 38-20 Leather Saddle Gator 38mm 20ATM, care apare in urmatoarea varianta cromatica: cadran alb, carcasa argintiu, curea din piele maro. La ceeasi categorie am gasit si ceasul NIXON A467-1886 38-20 Leather Black Gator 38mm 20ATM, cu cadran negru, afisaj argintiu, carcasa argintie si curea neagra.

Si el este recomandabil celor care lucreaza intr-o patiserie.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.