Ce trebuie sa stii despre pardoseala flotanta ?

Dragele mele! Aș vrea să vă povestesc puțin despre o verișoară de-a mea. Aceasta, de curând, a cumpărat un spațiu pentru a-și deschide un mic atelier de croitorie. Exasperată de cablurile de alimentare a diverselor utilaje ce îi erau necesare a cerut părerea unui specialist. Astfel a primit singura soluție ce se impunea în rezolvarea acestei probleme și anume: pardoseala flotanta.
Este momentul în care m-a contactat și pe mine. Vroia să știe mai multe despre o astfel de pardoseală și desigur, dacă cunosc vreo firmă din acest domeniu. I-am explicat că această pardoseală se compune dintr-un sistem de panouri modulare și o structură de susținere din oțel.
Apoi structura din oțel este reglabilă. Fiind elementul portant al pardoselii permite supraînălțarea variabilă a acesteia. Desigur că dimensiunile cele mai practicate pentru panourile modulare sunt de 600 x 600 mm, dar pot varia în funcție de necesetățile concrete. Grosimea acestor panouri este și ea variabilă și în funcție de mărimea ei se pot realiza încărcături din ce în ce mai mari.

Ce se poate face sub pardoseala flotanta? compania (3)m

În concluzie o pardoseala flotanta poate avea înălțimi variabile, panourile modulare pot fi de diverse dimensiuni și se pun mai groase dacă dorim să punem greutăți mai mari pe ele. Sub astfel de podele tehnice se pot realiza diverse rețele de distriuție, cum ar fi: cele electrice, rețele de fluide, de iluminare, telefonice, detecțiile de incendiu, de voce-date etc.
Ideea de a ascunde canalele este foarte veche. Să ne amintim că romanii le acopereau cu dale de piatră sau scânduri de lemn, ce puteau fi date ușor la o parte. Datorită panourilor modulare vei avea avea mereu acces la rețeaua de sub pardoseală. Așa că în cazul unei defecțiuni nu mai trebuie să distrugi pardoseala pentru a face reparațiile necesare. Orice distrugere presupune și o reparare ulterioară, deci costuri suplimentare. În timp ce la o podea tehnică panourile modulare se pot ridica pentru a avea acces, iar apoi se pot monta la loc.

Cine se ocupă de  pardoseala flotanta? compania (2)m

Pentru a se convinge că soluția pentru afacerea ei este aceasta am pus-o să intre pe podele-tehnice.com/ro/. Astfel s-a convins singură că proiectul ei este pe măini sigure. Cei de la BG Conțin HR având o echipă de profesioniști în podele tehnice. Tot ei combină funcționalitatea cu esteticul lucrării. La ei se fabrică sisteme care se completează reciproc, dar la nevoie se pot folosi și individual. Iar ceea ce era cel mai important ei se angajează să pună în practică orice idee vei avea. Deci vei beneficia de o soluție personalizată pentru pardoseala flotanta de care ai nevoie.
Cum încă din 2013 BG Conțain HR este unic distribuitor al sistemelor Weiss Doppelbodensysteme în România, vei putea beneficia pe deplin de recunoscuta calitate a produselor germane. Îi poți contacta conform programului: luni-joi 09- 17 și vineri 09- 14 în Complex Ring, birou vânzări, în Timișoara. Îi poți contacta la telefon 0040-737-335-250 sau prin Mail la info@podele-tehnice.com.
Dacă și tu ai nevoie de o echipă de profesioniști pentru realizarea unei podele tehnice intră pe podele-tehnice.com.ro și completează formularul de contact. Fii sigur că vei beneficia de partenerul necesar pe durata întregului proiect.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.