Ce sa nu cumperi unei femei

Asteptarile unei femei cand vine vorba de un cadou sunt destul de mari. Isi doreste sa fie surprinsa placut, sa fie incantata de ceea ce primeste. Mai ales cand situatia este previzibila, cand ocazia presupune si oferirea unui cadou, cu atat mai mult va astepta extaziata de ideea in sine de cadou si mai apoi de ceea ce concret primeste.


Aparte de florile pe care de obicei le alegi ca o completare pentru orice tip de cadou, iata si ce ai putea sa eviti in materie de cadouri pentru femei, o lista a alegerilor mai putin inspirate:


Ustensile de bucatarie


Aparte de scenariul in care o stii pasionata de bucatarie, de delicii culinare si poate chiar este din domeniu, face cursuri sau lucreaza deja in domeniu, evita ustensilele de bucatarie. Acestea denota fie ca impui sa fie mai mult activa la gatit, fie ca ai ales un lucru util in casa si nu te-ai gandit in mod expres la ea.


Articole vestimentare


Se spune ca gusturile nu se discuta. Asadar de ce ai presupune ca ii cunosti preferintele in materie de articole vestimentare? Risti atat sa alegi un numar necorespunzator ca marime, cat si un stil care nu este pe gustul purtatoarei.


In loc de astfel de cadouri prefera sa te pui in locul ei si sa intelegi ce nu si-ar dori sa primeasca.


Carduri de cumparaturi, vouchere, bonuri sau bani


Codul bunelor maniere spune ca astfel de cadouri nu sunt potrivite. Denota lipsa de bun simt, pentru ca un cadou nu este echivalent cu o obligatie, ci trebuie sa fie despre arta de a darui. Nu sunt permise astfel de tertipuri pentru ca este ca si cand te-ai sustrage misiunii de a alege un cadou.


Ce nu ne dam seama este ca timpul in sine dedicat acestei misiuni este si el la randul sau un cadou, o investitie facuta pentru o persoana. Asadar, denota respectul fata de destinatara si prin faptul ca ai cautat ceva potrivit ei.


Obiecte ascutite


Daca esti superstitios/superstitioasa din fire, evita sa faci cadou un set de obiecte ascutite, cum sunt cutitele spre exemplu. Se spune despre acestea ca sunt simbol al certurilor si astfel devin inoportune pentru a deservi drept cadou.


Gandeste-te si mai departe de atat; pentru a oferi cuiva un astfel de set inseamna ca are de-a face cu bucataria si este cunoscatoare in materie de calitate a materialelor si a tipurilor de ustensile de acest gen. Unui cunoscator nu poti sa ii oferi lucruri de calitate indoielnica, asadar esti pe teren nesigur.


Cadouri amuzante


Acestea sunt interesante si pot deveni un bun motiv pentru a crea amintiri, momente unice. Trebuie insa sa te asiguri ca persoana care iti este destinatar gusta gluma, altfel cadoul tau va fi un bun motiv pentru a fi dezamagita.


Daca o stii mai sensibila din fire, alege ceva care o va maguli si lasa pentru o alta ocazie cadourile amuzante. Pentru alegeri inspirate vizioneaza colectiile de cadouri de la Gift Express, pentru orice ocazie ai avea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.