Ce părere aveți de pantofii/papucii cu blană?

Văd tot mai des persoane care își etalează papucii cu blană prin oraș, autobuz sau restaurante. Oare sunt singura persoană care consideră că nu este ok acest comportament? Știu, gusturile nu se discută sau cel puțin asta știam până am văzut o domnișoară cu o astfel de pereche în picioare urcând în autobuz:

Imagini

Vă dați seama că tot autobuzul era cu ochii pe ea, erau fix această culoare, doar că talpa era mai subțire, gen cum este la papucii de baie. Părerea mea este că astfel de perechi ar trebui purtate doar în casă, baie etc. Am văzut astăzi, căutând pe Google, câteva perechi absolut superbe de pantofi cu blană:

ImaginiDe exemplu modelul de mai sus arată mult mai ok decât papucii, acum depinde și cum asortăm aceste perechi de încălțăminte la ținuta noastră. Există foarte multe modele de pantofi/papuci cu blană, dar la fel ca la restul perechilor de încălțăminte trebuie să ținem cont de niște reguli. Nu cred că există persoane care să meargă la un restaurant de fițe în papuci, deci nici papucii cu blană nu sunt prea bine văzuți.

Imagini

Imagini

Imagini

Acestea sunt perechile care mi-au atras atenția, sinceră să fiu eu nu m-aș vedea încălțată în niciuna dintre ele. În primul rând pentru că nu îmi place să port tocuri, dar cu toate acestea sunt mult mai plăcute vederii. Desigur m-aș gândi la o pereche de papuci cu blană pentru a mai strânge praful de pe strada noastră,.

Voi ce părere aveți despre pantofii/papucii cu păr? Ce pereche v-a atras atenția și de ce?

*pozele sunt luate de pe google.ro

4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.