Căruciorul de la Kidscare – esențial pentru bebeluși

Probabil orice părinte sau viitor părinte știe că atunci când ai un bebeluș, un cărucior este esențial. Alături de acesta sunt și alte produse esențiale care trebuie alese cu grijă în funcție de necesitățile copilului. Nu toți părinții știu ce trebuie să pregătească înainte de venirea pe lume a micuțului, dar Kidscare este magazinul online care îi poate ajuta din acest punct de vedere.

Aici părinții pot găsi o categorie vastă de produse dintre care pot alege, printre care se enumeră și cărucioarele. În alegerea acestuia, utilitatea este un aspect foarte important ce trebuie avut în vedere și variantele care sunt 3 în 1 bifează mai multe obiecte de pe listă.

De ce să alegi căruciorul de la Kidscare

Atunci când accesezi site-ul poți vedea mai multe variante în categoria de cărucioare. Culorile variază, dar acesta este probabil ultimul criteriu după care ar trebui să faci alegerea. Ar trebui să te interesezi în special până la ce vârstă a copilului îți este util și care sunt caracteristicile esențiale ale acestuia.

Cele disponibile la kidscare.ro sunt o variantă potrivită pentru că pot fi manevrate foarte ușor, ceea ce vine în ajutorul mamei la orice plimbare. În special în țară, unde drumurile sunt denivelate și trebuie urcate și coborâte atât de multe borduri. Mai mult decât atât, unele au landou, esențial pentru primele luni de viață, scaun auto și o parte sport.

Despre căruciorul Navarra 3 în 1

Acest cărucior este potrivit până la vârsta de 3 ani. Are un design elegant și este din aluminiu, motiv pentru care este și ușor. Persoana care îl manevrează poate fixa roțile din față astfel încât să aibă direcția doar înainte sau le poate lăsa cu rotația de 360 de grade, în funcție de îndemânarea și preferințele fiecăruia.

Toate cele trei părți au sisteme de siguranță care pot fi prinse în mai multe locuri, iar partea sport dispune și de o bară de siguranță. Este potrivit pentru orele de somn în aer liber ale celui mic, dar și pentru momentele în care vrea să descopere lumea, deoarece poate sta atât culcat, cât și în șezut datorită celor 3 trepte pe care poate fi fixat.

Navarra dispune și de un coș de cumpărături și vine la pachet și cu gentuța în care pot fi introduse toate cele necesare bebelușului, precum și cu o protecție pentru picioare. Landoul are și protecție pentru soare, deoarece în primele luni cei mici sunt foarte sensibili și trebuie feriți de anumite aspecte ce le pot face rău.

Poți accesa site-ul pentru a vedea toate produsele disponibile și poți comanda cele necesare.

Contact:

KidsCare Online SRL,Str. Cobadin nr 10, sector 5, București

0729 25.04.52

contact@kidscare.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.