Cartea Fluturi – Irina Binder

 
Numele cărții: Cartea Fluturi
Autorul: Irina Binder

 

 

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să discutăm despre o carte foarte frumoasă. Știu că nu sunteți obișnuiți să vedeți cărți pe acest blog, dar cu toate acestea eu cred că promovarea cărților este foarte importantă. Bănuiesc că printre voi se numără și persoane care își doresc să citească și care pur și simplu nu au timp să caute cărți. 

Azi vă voi prezenta Cartea Fluturi, vorbim despre o carte foarte frumoasă care reușește să prezinte într-un mod inedit sentimentul de iubire. Această carte reușește să cucerească cititorii prin frumoasa sa poveste. 

Totul începe destul de timid și continuă într-o manieră foarte rapidă. Finalul este plin de sentimente, de trăiri și reușește să cucerească toți cititorii. Cei care au fost îndrăgostiți vor regăsi aici toate acele sentimente amestecate care sosesc alături de iubire. 

Asemănarea iubirii cu fluturi este foarte impresionantă, mai ales când este asociată cu stilul unic al Irinei Binder. Autoarea a reușit să vândă cartea în mai multe țări, captivând prin descrierile sale umeroși cititori. Cartea nu se adresează unui anumit segment de vârstă, ea poate fi percepută atât de o tânără care deabia testează primele semne de iubire, cât și de o persoană care deja a trecut prin viață.

Cartea Fluturi este o carte care se potrivește tuturor celor care au iubit, celor care au simțit văpăile dragostei. Irina Fluturi este fiecare dintre noi, ea se regăsește în fiecare lacrimă scursă de dragul celui iubit, în fiecare minciună spusă cu scopul de a proteja sau de a câștiga. Fiecare persoană care a iubit se va regăsi în această persoană mai mult sau mai puțin.

De unde puteți cumpăra Cartea Fluturi?

Simplu: de pe editura-foryou.ro. De ce de aici? Pentru că ei vă oferă ocazia de a cumpăra ambele volume din Cartea Fluturi. Sincer nu mă așteptam să găsesc aceste două volume la un preț sub 60Ron. Un alt lucru care m-a încântat a fost faptul că ambele volume se regăsesc în aceeași carte. Mie în general îmi este foarte greu să comand două cărți o dată, iar după ce termini primul volum nu prea ai avea stare să îl aștepți pe următorul.

Dacă vă doriți să vedeți cum este cartea și cam în ce manieră este scrisă vă invit să apăsați butonul de Răsfoiește cartea disponibil pe pagina editurii. În acest fel veți avea acces la o parte din frumoasa poveste și vă puteți forma o opinie despre ea.

Pe Editura For You veți avea ocazia de a găsi foarte multe cărți care merită citite, prețurile sunt foarte accesibile mai ales că discutăm despre cărți care sunt la mare căutare la noi în țară. Dacă sunteți interesați să aflați ce cărți au mai ieșit pe piață atunci obligatoriu trebuie să vizitați categoria de Nou Lansate.

O altă metodă de a fi la curent cu cele mai noi cărți, cu cele mai noi oferte este aceea de a vă abona la newslatterul lor. Toate acestea vă vor lua doar câteva minute și mai apoi voi veți avea foarte multe de câștigat.

Acestea fiind zise, eu vă invit la citit!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.