Calitatea serviciilor stomatologice masoara nivelul de civilizatie al unui popor

Am depasit demult vremurile in care dintii erau scosi cu patentul. Uneori oamenii recurgeau la acesta practica rudimentara si la domicliu. Sa va mai spun ca patentul nu era sterilizat si ca mai era si ruginit???

Si vremurile in care te duci la stomatolog cu un dinte bolnav si il extrage pe cel sanatos de langa el s-au dus. Toate acestea ar trebui sa ne bucure din plin. Astazi suntem primiti in cabinete curate, luminoase, incalzite si cu dotari la standarde internationale.

Anestezia, care poate fi personalizata, ia durerea ca cu mana, asa ca pacientii se duc fara retinere la cabinetele stomatologice.

Totul s-a modernizat. S-au introdus laserul, microscopul si computerele in tratamente si mai ales se face si la noi in Romania implant dentar la standarde internationale.

Cu sa nu fii multumit cu asemenea specialisti si morali si profesionisti? Cum sa nu te duci cu inima deschisa la astfel de cabinete in care stii ca ti se restaureaza fara durerea si cat mai natural cu putinta dentiatia?

Da, marturisesc ca sunt fericita pentru mine si pentru toti cei dragi ca nu mai suntem amenintati sa ramanem complet stirbi si sa purtam proteza, nici sa fim chinuiti de durerile de masele! Numai cine nu a trecut prin asta, nu stie ce inseamna sa fii in stare sa te urci pe pereti de durere, sa bagi orice in carie si sa nu treaca senzatia aceea de cutit inrosit in foc care taie la radacina maselei si raspandeste durere in tot organismul de te taie transpiratiile.

Acum totul se face in conditii de maxima igiena, securitate medicala si mai ales fara durere.

Medicii au pregatirea necesara si suficienta rabdare sa lucreze si cu copii si cu batrani. In Romania exista cateva clinici stomatologice la care vin straini din toata lumea sa isi faca implanturi dentare.

Cris-smile.ro este unul dintre aceste motive de mandrie nationala.

Romanii au invatat sa puna pret pe dantura si pot beneficia in orice moment de servicii de calitate premium de intretinere si restaurare a danturii. Acestea sunt dovezi ca ne aflam pe drumul ce duce catre culmile civilizatiei.

Sa fim mandri cu stomatologia romaneasca si recunoscatori cu toti cei care o slujesc!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.