Bine ati venit!

Fashionwords.ro este blogul pe care veți gsi cele mai noi informații despre modă. Aici vreau să vă prezint site-uri cu produse excepționale, sfaturi despre cele mai noi tendințe și în același timp vreau ca împreună să creăm o comunitate frumoasă.

Vreau ca ori de câte ori aveți o nelămurire sau o propunere să îmi ziceți, de asemenea comentariile de la postări sunt foarte importante pentru mine. Îmi doresc să știu toate părerile voastre fie ele bune, fie constructive pentru ca acest blog să crească și să ajungă conținut.

Doar împreună putem afla cele mai noi informații din modă, doar împreună putem să ne formăm o opinie despre cum arată o ținută ”în ton cu moda”. Împreună putem crește și poate peste ceva timp vom reuși să organizăm și câteva concursuri pentru a vă răsplăti.

Pentru că vreau ca acest blog să rămână curat toate comentariile care prezintă înjurături, atacuri la persoane sau mesaje de tip spam vor fi șterse. Nu trebuie să vă fie teamă să mă contraziceți, atâta timp cât comentariile sunt în limita bunului simț le voi lua în calcul.

Cine sunt eu?

13240648_1029585810464586_2316677580330287694_n

Înainte de a încheia acest articol vreau să mă prezint. Numele meu este Ionela, am 21 de ani și sunt Studentă în anul II la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova, specializarea Calculatoare în limba română.

Am descoperit bloggingul în urmă cu aproximativ 2 ani și de atunci nu am putut renunța la asta. Îmi place foarte mult să testez produse și mai apoi să prezint cititorilor impresii, de asemenea sunt atrasă de concursuri, dar și de experimentată lucruri noi. Îmi place să citesc, dar timpul nu îmi permite foarte mult timp liber. Atunci când am timp prefer să mă axez pe cărți polițiste sau pe cărți despre vampiri și vrăjitoare. Nu am preferințe la muzică, dar în general nu ascult foarte multe manele. Iubesc comediile și animațiile, evit să văd filme de groază.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.