Beneficiile uleiului de cuticule

Uleiul de cuticule este folosit pentru a hidrata cuticula, pielea și zona din jurul unghiei. Poate proteja cuticula și unghia împotriva daunelor și îmbunătățește sănătatea și aspectul cuticulelor și unghiilor. Uleiul de cuticule nu trebuie folosit ca prima linie de apărare împotriva uscăciunii, ci mai degrabă pentru a repara unghiile extrem de uscate, crăpate. Făcut din uleiuri vegetale naturale și cu absorbție rapidă, uleiul de cuticule poate conține și vitamine și acid citric.

Protejeaza si repara

Uleiul din cuticule poate ajuta la protejarea și repararea leziunilor la cuticule. Cand cuticulele sunt expuse la apa excesiva, la rece, soare, clorinare, sarata sau sapun sau alte conditii de mediu care duc la pielea uscata, crapata, cuticulele pot deveni uscate, crapate si deteriorate. În mod similar, tastarea, spălarea rufelor, perierea părului și gătitul pot provoca daune.

Inmoaie pielea

Scopul principal al uleiului de cuticule este hidratarea profunda nu numai a cuticulei, ci si a pielii si a suprafetei unghiilor. Folosirea unui ulei de cuticule SNB u aroma ajuta la cresterea circulatiei in patul unghiilor si poate stimula cresterea unghiei. Atunci când cuticulele sau pielea din jur sunt extrem de uscate și crăpate, până la punctul de separare a zonei de unghii de pe cuticula, uleiul asigură o reparație și o protecție rapidă. Uleiul hidratează profund zona, repară unghia,  oprește crăparea și, în cele din urmă, permite repararea unghiei.

Ce să faci și ce să nu faci

Înainte de utilizarea uleiului de cuticule, trebuie folosite creme hidratante de piele obișnuite. Dacă aplicați prea des uleiul, cuticulele pot deveni uscate și crăpate atunci când întrerupeți utilizarea. Uleiurile de cuticu trebuie folosite numai atunci când unghiile sunt extrem de uscate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.