Back to school – ce scaun birou să alegeți pentru biroul de acasă

Ultima lună de vară este pentru copii încă o bucurie; vacanța continuă, dar pentru părinți începe deja mania cumpărăturilor. Începutul de școală vine cu totul felul de cerințe, cu pregătiri pentru noul an școlar. Dacă printre cele necesare se numără și un scaun de birou, la Aosom sunt ușor de găsit, într-o varietate impresionantă.

Un scaun birou va fi ales simplu și rapid, în aparență. Unii sunt condiționați de buget, alții de model sau culoare. Acestea sunt însă detalii. Iată ce contează în principal.

Să fie ergonomic

Una din cele mai importante aspecte atunci când cumpărați un scaun gaming sau unul de birou este acest aspect: să fie ergonomic. Asta înseamnă că va menține poziția coloanei așa cum trebuie, pentru a diminua din presiunea resimțită aici după timp îndelungat de stat pe scaun. Nu incomodează cu nimic, ci dimpotrivă, va fi un plus de confort.

Scaunele ergonomice au de obicei tetieră, cotiere, pot fi reglate, au poate chiar și balans sau o extensie pentru picioare.

Să se potrivească în decor

Biroul de acasă are mai degrabă o notă personală. Adică nu este acel spațiu sobru și în culori neutre decorat. Pentru a păstra acest stil, în alegerea unui scaun de birou poate că ar fi mai bine să țineți cont de variante nu foarte robuste.

Există, spre exemplu, scaune de birou tapițate sau cele nu foarte înalte ori îmbrăcate în țesătură ce imită catifeaua ori cu inserție de plasă. Oricare din aceste variante sunt potrivite pentru a combina funcționalitatea cu eleganța.

Să fie confortabil

Un reper absolut este acesta. Dacă spătarul și șezutul nu sunt confortabile, este evident că nici orele petrecute stând pe scaun nu vor fi plăcute. Cu atât mai mult este important acest aspect, cu cât zilele de muncă sunt lungi, orele de studiu sunt și ele destul de multe cumulat per zi. Focus maxim trebuie să fie pe ceea ce se întâmplă în cărți, la tablă, la ecran sau la ceea ce scriem, nu la disconfortul creat de statul pe scaun.

La aosom.ro sunt disponibile scaune de birou într-o varietate care mulțumește pe toată lumea. Vorbim de cele cu spătar înalt, căptușite cu strat dublu, gros de spumă și tapițate. Unele sunt cu piele sintetică, au accesorii precum pernă detașabilă la zona lombară. Există și variante mai complexe de atât, este vorba de cele cu funcție de masaj integrată și cu telecomandă în dotare. Adică de toate pentru toți.

Comenzi online – pe site sau din aplicație

La Aosom doritorii pot comanda simplu și rapid, din pagina oficială. Transportul este gratuit pentru orice comandă. La fel de ușor este și comanda realizată din aplicația dedicată. Aceasta poate fi descărcată online și din câteva clickuri este totul setat. Atenție, ofertele în aplicație pot fi ceva mai diferite decât cele din site.

În mod constant la Aosom sunt reduceri aplicate. Asta înseamnă șansa de a putea face achizițiile dorite la un super preț. Oferta curentă poate fi vizualizată în pagina oficială.

Contact: clienti@aosom.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.