Aparatele de aer conditionat GREE

 

Gree este cel mai mare producător de aer condiționat din lume, cu vânzări de peste 16 miliarde de dolari și angajarea a peste 8.000 de ingineri de cercetare și dezvoltare în 570 de laboratoare și cinci institute de cercetare din întreaga lume.

 

Succesul companiei a fost construit pe un flux continuu de inovații, rezultând peste 20.000 de brevete de tehnologie, aproape 7.000 de brevete de invenție și aproximativ 300 de milioane de utilizatori ai sistemelor de aer condiționat Gree  din întreaga lume.

 

Roberto Mallozzi, directorul general al Gree UK Ltd, a declarat ca desi are o experiență de viață în această industrie, Gree este unul dintre cei mai impresionați și inovativi producători de aer condiționat pe care i-a întâlnit vreodată. Numele poate să nu fie cunoscut în prezent în Marea Britanie, dar asta este ceva ce poate fi schimbat.

 

Unul din trei sisteme de climatizare produse în lumea de azi este fabricat de Gree, o măsură a succesului comercial al companiei și a seriozității sale ca jucător global. Faptul că Gree produce unități pentru majoritatea brandurilor premium de aer condiționat din lume spune multe despre calitatea sa de acreditare și poziția sa înaltă chiar și în rândul concurenților .

Gama Gree cuprinde toate tehnologiile principale de aer condiționat și pompe de căldură, de la telefoane mobile

Compania investește foarte mult în dezvoltarea sistemelor regenerabile și eficiente din punct de vedere energetic. Filtrul său centrifugal de tip PV, alimentat de la un invertor, a câștigat o serie de premii pentru capacitatea sa de a genera răcirea de la lumina soarelui și a alimenta energia directă în rețea.

 

Un element cheie al filosofiei Gree este trecerea de la „Made in China” la „Created in China”. În acest scop, compania fabrică multe componente principale de aer condiționat și operează nouă fabrici de producție. Produce circa 60 de milioane de aparate de aer condiționat și sisteme comerciale de 5,5 m pe an.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.