Anne Dizisi episodul 1 rezumat!

Începând de săptămâna trecută cei de la startv.tr ne-au prezentat un nou serial turcesc. De această dată vom învăța cât de mare este dragostea unei mame.

Serialul a început cu o micuță fetiță îmbrăcată în roșu, Melek, care stătea pe marginea apei, urmează o furtună și zeci de mașini de poliție. Din una dintre ele coboară mama lui Melek total răvășită. Polițiștii scot din apă o căciuliță roșie și o întreabă pe mamă dacă este a lui Melek, o dată răspunsul afirmativ primit polițiștii transmit prin radio numele fetiței.

Pentru a înțelege ce s-a întâmplat ne întoarcem în urmă cu o săptămână. Este dimineața iar micuța încearcă să pregătească un ceai pentru mama sa, chiar dacă este tratată cu indiferență aceasta răspunde zâmbind.

Zeynep este noua profesoară a elevilor, ea trebuie să țină locul unei alte colege. Atenția îi este atrasă de Melek care nu scrie nimic în compunere, fetița îi spune că tatăl ei a murit, iar profesoara o lasă în pace. Melek îi dă lui Zeynep căciula sa în semn de recunoștință, atunci când profesoara refuză fetița îi zice să o țină ca să acopere cu ea cicatricea.

Când ajunge acasă Melek o vede pe mama sa aruncâdu-i jucăriile, asta se întâmplă din cauza tatălui adoptiv. Fetița încearcă să intre când mai încet în casă, dar o ușă trântită îl aduce pe tatăl adoptiv acolo care o bate.

Sora vitregă a lui Zeynep îi trimite invitație prin poștă și se supără când Zeynep îi răspunde printr-un mesaj pe telefon. Mama vitregă încearcă să o sune, dar nu reușește.

Melek iese cu iepurașul pe o bancă și este văzută de Zeynep. Melek se uită cu tristețe la toți bărbații care intră în moschee, iar la final pleacă tristă. Se pare că mama lui Melek lucrează într-un club ca doamnă de companie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.