Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

Zeynep o întreabă pe Melek dacă vrea să îi fie mamă.
Când mama lui Melek se întoarce acasă cu iubitul o descoperă pe Melek teafără, însă fetița deja se gândește cum să scape de ei. Conform planului făcut de Zeynep, fetița nu i-a nimic de acasă și pleacă doar cu paltonul, căciula și geanta.
Pe seară fetița este văzută pe seară pe malul mării, chiar dacă un pescar îi spune că este periculos că se apropie furtuna, Melek nu pleacă. O secundă este de ajuns ca fata să dispară, pescarul vede doar căciula și dă alarma. La locul accidentului sosește și mama lui Melek care pare afectată.
Zeynep este în gară cu micuța Melek care acum este îmbrăcată ca un băiat, ele așteaptă autobuzul către Instanbul. Băiatul de la ziar o oprește pe Zeynep în gară, dar Melek se face nevăzută este momentul în care la știri apare informația cum că Melek este dată dispărută.
Zeynep este bulversată atunci când Melek o strigă mama și alături de aceasta urcă în autocar.
Tatăl vitreg al lui Melek încearcă să își sune iubita dar aceasta nu are putere să îi răspundă pentru că știe că el vrea să afle de ce nu este la muncă. Acesta îi spune patronului mamei că v-a sosi în curând.
Melek întreabă dacă mama lui Zeynep îi piepăna părul, iar aceasta îi zice că da. Zeynep spune că mama sa a părăsit-o și din cauza asta o urăște. Tozmai atunci o femeie mai în vârstă cu părul alb iese din închisoare. Zeynep spune că acum deabia și-o mai amintește, dar o urăste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.