Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

Mama lui Melek îi spune că fetița este copilul ei și că nu are ea dreptul să îi ceară socoteală.
Zeynep observă de dimineață jurnalul micuței Melek și tocmai atunci află că va începe munca la ziar. Zeynep anunță la școală că nu va mai veni la cursuri pentru că începe munca la ziar.
Acasă mama lui Zeynep trântește ceainicul, iar iubitul ei îi spune să facă mai puțină gălăgie cerându-i explicații pentru seara precedentă. Aceasta încearcă să îi explice că a venit Melek, dar el îi spune că a auzit încă o voce de femeie la ușă. Femeia îi spune adevărul, iar bărbatul se gândește să îi dea o lecție.
Melek o vede pe Zeynep și vorbește cu ea, Zeynep îi spune să nu îi mai zică doamna profesoară. Melek îi spune că i-a promis că merg să vadă păsările, dar Zeynep spune că nu a promis. Melek pleacă supărată, iar Zeynep îi spune că dacă o supără ceva să apeleze cu încredere la ea.
Melek ajunge acasă și vede cușca iepurașului goală. Mama sa îi spune că a fost otrăvit și că a murit, iar mai apoi că a scăpat de el. Mama lui Melek îi spune că tatăl său vitreg s-a supărat când a auzit de scandalul provocat seara trecută. Melek își cere scuze de la mama sa și speră că iepurașul va fi bine. În același timp ea îi promite iepurașului că va fi bine.
Zeynep se întoarce acasă și vede jurnalul lui Melek, ea începe să îl citească ca să vadă ce lucruri iubește fetița. Bulele de săpun se numără printre acest bucurii. Melek chiar face unele când tatăl său vitreg vine acasă. Acesta îi aruncă plasele cu cumpărături pe jos și o pune să pregătească masa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.