Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

Melek spune că și mama ei gătește foarte bine, iar Zeynep o întreabă ce fel de mâncare face.Se vede că fetița nu spune adevărul, așa că Zeynep își cere scuze și nu o mai forțează. Melek o întreabă pe Zeynep dacă mama ei este frumoasă, dacă îi pieptena părul, dar Zeynep zice că nu își mai amintește. Melek îi zice că mamele nu trebuiesc uitate, iar Zeynep îi zice că nu a mai văzut-o de mult. Cea mică întreabă dacă îi este dor de ea, iar profesoara zice că nu pentru că ea își urăște mama.
Zeynep întreabă care este numele iepurașului și dacă este cumpărat de mama ei, Melek îi spune că da. Zeynep îi spune că nu știe ce să discute cu ea pentru că de foarte mult timp nu a mai avut invitați, iar Melek îi propune să vorbească despre lucruri pe care le iubesc. Zeynep spune că nu iubește nimic, atunci fetița observă pana culeasă de Zeynep de pe malul mării și îi zice că știe că iubește ceva. Astfel Zeynep începe să îi povestească despre păsări.
Zeynep îi spune lui Melek că merg de dimineața pe plajă, Zeynep îi spune că poate dormi la ea. Dar Melek se gândește că mama sa își va face griji și refuză. Zeynep este tristă, tocmai atunci sosește cealălaltă profesoară a lui Melek să o ia acasă. Fetița se uită tristă spre Zeynep fără să își dea seama că a uitat jurnalul acolo.
Melek este adusă acasă de profesoară, care nu ratează șansa de a se lua de mamă că își ține fetița pe stradă. Mama lui Melek se ia din nou de ea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.