Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

La școală Zeynep observă lipsa lui Melek. În cancelarie se discută despre cazul fetiței, iar una dintre propune să meargă acasă la Melek pentru că mama anunțase că este răcită.
Profesoarele ajung acasă, dar nu le răspunde nimic. Află de la vecine de tatăl fetiței care este un bătăuș. Când să plece o văd pe Melek și pe mama sa, fetița are un ochi bandajat. Micuța zice că a căzut și s-a lovit, iar când profesoara comentează mama zice că nu este mama ei. Melek se uită tristă la Zeynep. Cealaltă profesoară nu este mulțumită cu scuza invocată de mamă și propune să vorbească cu directorul. Acesta însă nu vrea să asculte el spune că oricum fetița se va întoarce la părinți. Profesoara însă nu vrea să renunțe, însă după o convorbire la telefon renunță la plan și uită de Melek.
Ochiul lui Melek s-a vindecat, iar acum fetița caută de mâncare, singurul lucru pe care îl găsește însă sunt niște cuburi de zahăr. Fetița întreabă iepurașul dacă îi este foame, apoi i-a o pungă de pe masa tatălui său vitreg în speranța că acesta nu va observa, însă el sosește imediat la ușă. Tatăl o bagă pe Melek într-un sac de gunoi pe care îl leagă la gură. Mama fetiței este cea care o salvează.
Melek se duce iar la moschee chiar dacă îngheață de frig. Zeynep o vede și o strigă, apoi o întreabă dacă mama sa știe unde este.
Zeynep o sună pe mama lui Melek să o ia acasă, însă fetița se uită doar la biscuiți de pe masă, ea îi dă iepurașului să mănânce, iar apoi mănâncă și ea. Zeynep pregătește masa, iar fetița mănâncă cu foarte multă poftă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.