Angajari cu stres 0

De-ati sti ce stresata sunt cand aplic pentru o slujba! Imi fac atatea griji de cand trimit CV-ul, pana la programarea interviului. Nu dorm noptile si ma gandesc:”Oare ce am scris gresit in CV? Ce ar putea fi interpretabil in scrisoarea de intentie? Posturile sunt aranjate dinainte si au nevoie de dovada publica a transparentei sau sunt onesti? Of, nu as mai avea nevoie de inca un esec, care sa naruiasca ultima reduta a increderii in mine? Cum se face de nu reusesc? Daca trec de proba CV-ului, ma vor umili la interviu? Mai are rost sa risc? Cu ce sa ma imbrac? Cum sa ma port?”
Astfel de angajari, cu risc ridicat de stres produc imbolnavir si afecteaza psihicul. Iti amintesti secventele in care angajatorul te sfredelea cu ochi mici si rai si te intreba daca te consideri capabila sa faci fata unui post atat de important mult timp de la incheierea interviului.
Sigur ca iti piere pofta de serviciu si de angajare cu astfel de probe.
Dar daca vreti angajari cu stres 0, aplicati pentru o slujba de model videochat la Money-studio.ro si toate grijile vor disparea fiindca eu am trecut prin acesta experienta minunata.
Mai intai am auzit ca se fac angajari Money Studio Videochat si am intrat din curiozitate pe site-ul oficial al celei mai mari companii de profil din Romania si una dintre cele mai mari ale lumii. Money-studio este compania cu cele mai frumoase femei din lume, cu cele mai bogate salariate si cu cele mai performante aparate si echipamente de lucru.
Am fost coplesita sa aflu din presa toate aceste informatii, dar am intrat pe site sa aflu detalii referitoate la conditiile care trebuie indeplinite pentru angajare, oportunitatile de care au parte salariatele si concret, ce face un model videochat. Mi-a placut modul prietenos cu care am fost abordata si invitata sa fac parte din echipa. Am vorbit mult timp cu operatoarea si i-am exprimat deschis temerile mele:
-nu am studiile finalizate
-daca nu sunt suficient de buna
-nu am haine elegante si experienta in videochat
-nu am cosmetice bune
-statura nu ma recomanda.
Pe rand, mi-a demontat toate indoielile facandu-ma sa inteleg ca este un mit ca modelul videochat trebuie sa aiba dimensiuni de fotomodel si sa arate trasnet. Importanta este atitudinea, adica promptitudinea cu care fiecare fata se leaga de acesta sansa si nu-i da drumul din mana pana nu ajunge la destinatia dorita si la statutul urmarit.
Invitatia calduroasa de a face un drum pana acolo sa stam de vorba, m-a asigurat ca totul va fi bine. Stresul a disparut in urma discutiei cu fata aceea, iar la interviul de angajare mi-au zambit tot timpul si m-au asigurat ca totul va fi bine. Nu eram singura, aveam alaturi o echipa sufletista care contribuia direct la formarea mea.
Astazi, privind in urma constat cat timp am pierdut aplicand pentru slujbe stresante si participand la interviuri stresante, cand nici oamenii aceea nu aveau nevoie de mine, nici eu de ei!
Lucrez de doi ani in videochat si sunt foarte linistita. Nu stiu ce este acela stres sau lipsuri si imi merge din ce in ce mai bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.