Afla totul despre www.tehnicbazar.ro!

Dragele mele! Cred că și voi sunteți de acord că azi nu avem meseriași care să facă reparații de calitate. Nu mai spun că văd mereu construcții noi care sunt „vai mama lor”. Acesta este motivul pentru care www.tehnicbazar.ro a devenit site-ul meu de ajutor în gospodărie.
Părerea mea este că dacă vrei ceva „bine făcut” să ți-l faci cu propria mână. Dar cum noi femeile nu avem foarte multă forță, trebuie să compensăm prin folosirea unor scule performante. Cum eu locuiesc la casă sunt foarte multe lucrări de rezolvat prin gospodărie.

Ce poți rezolva cu www.tehnicbazar.ro ? 

Ca să mă înțelegeți mai bine am să vă dau câteva exemple. Ai o curte aceasta trebuie să fie săpată în fiecare pimăvară. Știți și voi cât de mare este efortul făcut cu sapa sau hârlețul. Apoi durerea pricinuită spatelui nostru de această activitate. Eu am reușit să scap de uneltele bunicii, căci lucrarea pământului o fac foarte ușor cu ajutorul motosapei semi- profesionale Ruris DAC 6000K de 6,5 CP.
Acum iarna am nevoie de lemne pentru obținerea căldurii și confortului din casă. A despica lemnele cu pana și ciocanul este un chin pentru un bărbat. Dar pentru mine ca femeie a devenit o joacă tăiatul lor cu ajutorul unui elctroferestrău Makita UC 4041A.
Când ninge este groaznic să cureți cu o amărâtă de lopată din fier aproape 100 de metri pătrați. Iar știți și voi că ninsoare se așterne pe timpul nopții. Dimineața, vrei nu vrei, trebuie să îți faci pârtie. Anul acesta cu ajutorul frezei de zăpadă am scurtat timpul pierdut pentru curățarea perfectă a aleilor.

Un ajutor neprețuit de la www.tehnicbazar.ro primit! 

În toate aceste exemple am primit un ajutor specializat de la www.tehnicbazar.ro de unde am achiziționat toate aceste scule și unelte. Achiziția de scule de mână m-a ajutat să îmi rezolv singură multe neajunsuri din gospodărie. La toate acestea m-am bucurat de o garanție de 24 de luni. Pentru firme această garanție fiind de 12 luni. În plus le pot primi în 1-2 zile prin Fan Courier sau Urgent Cargus, plătind doar o sumă de 20 de lei.
Plata am ales să o plătesc cu cardul. Dar voi puteți alege și plata în numerar, prin ordin de plată sau prin rate plătite cu cardul. Am fost încântată că primesc service în timpul garanției, dar și după perioada de garanție. Deoarece cei de la tehnicbazar.ro sunt distribuitor autorizat pentru branduri ca: Bosch, Stihl, DeWalt, Agent Trade, Kipor.
Chiar și după expirarea perioadei de garanție eu pot solicita celor de la www.tehnicbazar.ro achiziționarea de piese de schimb pentru sculele și echipamentele achiziționate de mine. Tot ce trebuie să fac este să îi contactez pe adresa de e-mail: office@tehnicbazar.ro. În acest mail voi specifica datele produselor pe care vreau să le repar, și anume: marca, nume, cod, serie.
Totuși până acum nu am avut probleme cu produsele cumpărate de pe tehnicbazar.ro. Chiar dacă am cteva care au ieșit de ani buni din perioada de garanție. Acesta este motivul pentru care eu revin mereu la ei pentru a-mi achiziționa noi scule de mână care să îmi fie de ajutor.
Dacă ai nevoie de scule de mână moderne, de calitate și la prețuri excelente pentru ceea ce fac, intră și tu pe tehnicbazar.ro. Fii sigură că nu vei pleca cu mâna goală.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.