A doua mama din Filipine

De ceva timp se tot vorbeste depre recutrare straini de pe site-ul unitedimmigration.ro, de unde poti angaja bone din Filipine, Sri Lanka sau chiar Thailanda. Acest site este certificat de autoritarile din Romania ca fiind unul de incredere. Un lucru bine stiut este ca cele mai bune bone provin din aceste tari.

De exemplu, pe site-ul unitedimmigration.ro poti descoperi exact din ce tara provin angajatii si ce modalitati de recrutare sunt aplicate, astfel incat sa gasesti cea mai potrivita persoana pentru a se ocupa de un copil. Serviciile de angajare straini oferite de aceasta agentie sunt in conformitate cu legislatia Romaniei si se va ocupa de absolut tot incepand cu recrutarea in sine,  obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasarea pe teritoriul Romaniei, relocarea si leasingul de personal din strainatate.

De ce sa alegi o astfel de bona?

Sunt femei devotate copiilor si familiei. Fata de femeile europene care pun, de multe ori, cariera pe primul loc, pentru aceste femeie asiatice cultura cresterii copiilor este una extrem de inradacinata. Sunt devotate 100% atat copilului cat si angajatorului. Aproape ca nici nu vei simti prezenta lor. Sunt persoane linistite si care isi vad strict de treaba pe care o au cu copilul. Cel mic va fi pe maini sigure si va primi o educatie extraordinara. Asta pentru ca asiatici au niste principii morale extraordinare cum ar respectul afara de ceilalti. De exemplu, in Filipine, copiii si tinerii trebuie sa ii respecte pe cei in varsta, indiferent daca acestia fac parte sau nu din familie.

Un alt beneficiu pe care copilul il poate avea de pe urma unei bone asiatice este oportunitatea de invata o alta limba straina. In afara de engleza pe care cea mai mare parte din bone o vorbesc fluent, cei mici au sansa de a invata o limba sau un dialect asiatic care le poate fi de mare ajutor pe viitor. In plus, o bona asiatica nu va cere asa des sa plece in tara de origine. Drumul fiind scump, va prefera sa trimita banii familiei. Totusi ar fi un gest deosebit ca la un interval de timp sa ii cumperi un bilet catre tara natala pentru a-si revedea familia.

Pentru mai multe detalii intra pe unitedimmigration.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.