Contact me!

Pentru că este foarte important pentru mine ca voi să puteți oricând să mă contactați am decis să vă pun la dispoziție adresele de contact ale blogului. Cei care doresc să propună teme de articole, au nelămuriri sau pur și simplu au văzut ceva greșit într-un articol mă pot contacta la adresa contact@fashionwords.ro. Voi face tot posibilul să vă răspund cât mai repede. 

Dacă sunteți o firmă* care dorește colaborare vă invit să mă contactați la adresa colaborari@fashionwords.ro, voi lua în calcul toate ofertele și vă voi răspunde la e-mail. Îmi rezerv 3 zile de răspuns la e-mail-uri respectiv de terminare a articolelor. Sunt interesată atât de colaborări în schimbul banilor, primirii de produse spre review sau chiar de adăugarea de bannere pe site, nu ezitați să îmi dați mesaj chiar dacă colaborarea voastră presupune altă metodă, o voi analiza și vă voi răspunde.

Sunt genul de persoană căreia îi place să se țină de cuvânt și care nu stresează clienții cu privire la plată, totuși am o oarecare experiență cu firme care au încercat să mă păcălească și niciodată nu s-a sfârșit bine pentru ei. Sper ca pe acest blog să nu mai întâmpin probleme. Îmi place ca o colaborare să se termine cu câștig de ambele părți, eu să primesc banii promiși, clientul să primească cumpărători sau vizitatori pe site-ul său. Voi face tot posibilul ca articolele să ajungă foarte repede în mediul online și numărul de vizitatori să fie în creștere.

*Îmi  rezerv posibilitatea de a refuza colaborări în cazul în care se dovedește că nu sunteți o firmă serioasă. Deși sper să nu întâlnesc astfel de firme. Vă garantez publicitatea va fi gratuită atât pentru dumneavoastră cât și pentru firma pe care o reprezentați dacă vă dovediți a fi doar una din acele firme ce doresc articole dar ”uită” să plătească, dar din păcate ea nu va fi una tocmai pozitivă. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.