Poti cumpara un inel de logodna online!

Lumea a evoluat dar cu siguranță dorințele femeilor au rămas la fel. Încă de mici visăm la micuțul inel ce se va așeza pe degetul nostru. Pentru majoritatea bărbaților acesta reprezintă doar un pas ce trebuie obligatoriu făcut, o dovadă că femeia urmează să fie a lor. Noi femeile însă punem un mai mare accent pe acest inel de logodna, pentru noi el este un simbol al iubiri, al faptului că urmează să ne unim sufletul cu altcineva.

Istoria inelelor de logodnă! 

Poate nu te gândeai până acum, dar inelele de logodnă au o istorie foarte complexă. Acestea au fost create pentru a arăta altor potențiali candidați la mâna unei domnițe că aceasta este promisă cuiva. În funcție de statutul social al viitorului soț inelul putea să fie unul simplu sau din contră unul împodobit cu diamante și alte pietre prețioase.

Realizat în formă de cerc acest este un simbol al continuității, al iubiri veșnice. Acum inelul de logodnă nu mai înseamnă obligatoriu că acea fată se va mărita cu bărbatul care i-a oferit inelul. Oricând tânăra poate rupe logodna, desigur acest lucru presupune și să aibă un motiv foarte serios.

În funcție de numărul de diamante, de pietrele alese, de modul în care acestea sunt așezate inelul poate avea înțelesuri ascunse. De exemplu poate un diamant roșu va însemna iubirea pasională a unui cuplu, iar trei diamante galbene pot aduce aminte de primul buchet de flori oferit. Nu uitați că inelul va sta pentru mult timp pe degetul femei iubite. Acum femeile nu mai renunță la inelul de logodnă atunci când se căsătoresc ci preferă să îl poarte alături de verighetă.

De unde puteți achiziționa un inel de logodna online? 

Dacă înainte tânărul trebuia să colinde zeci de magazine până să găsească cel mai perfect inel de logodnă acum totul este mai simplu. O simplă căutare pe e-ring.ro și inelul este găsit. Atenție însă pentru că site-ul pune la dispoziție mii de produse deci este nevoie de timp și răbdare pentru a ajunge la modelul mult visat.

Pe lângă modelele deja disponibile pe site există și posibilitatea confecționării unui inel după dorințele voastre. Tot ce aveți de făcut este să le prezentați celor care dețin site-ul o schiță a inelului, iar ei vă vor comunica la cât ajunge realizarea acestuia. Fiecare inel de logodna de pe site este special mai ales că fiecare dintre acestea este realizat manual de o echipă de experți.

Dacă vrei ca inelul de logodnă mult visat să ajungă până în sărbători trebuie să te grăbești. Așa cum bine poți observa pe site termenul limită de plasare a comenzilor care trebuiesc primite prin curier este 19 decembrie. Desigur ai ocazia de a ridica personal micuțul cadou de la showroom-ul din Bucuresti ceea ce înseamnă că poți face comanda până pe data de 21 decembrie.

De asemenea poți aștepta și să realizezi comanda la început de 2017. O idee de a oferi micuțul inel iubitei presupune așezarea cutiei sub bradul de Crăciun sau chiar oferirea acesteia în noaptea dintre ani. Tu decizi momentul, cei de la e-ring se ocupă de realizarea și expedierea coletului către tine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.