Cum sa ne organizam pentru a face colectarea selectiva

De ce trebuie sa facem colectarea selectiva? In primul rand pentru a evita poluarea si in al doilea rand pentru a limita exploatarea resurselor. Cand vorbim despre resurse ne referim la lemn, metal (precum aluminiul), sticla (nisip) etc. Eco-gesturile si practicile bune ne permit sa favorizam mediul inconjurator si sa ne pastram sanatatea. Consumul inteligent ajuta, de asemenea, la protejarea planetei noastre.

De ce sa alegem sortarea?

Natura nu distruge multe dintre deseurile pe care le producem. Daca pentru anumite deseuri este nevoie de o perioada de timp pentru a fi distruse, unele nu sunt deteriorate niciodata. Prin urmare, vom recupera deseurile noastre pentru a economisi materii prime, cum ar fi lemnul, pentru a proteja padurile si, prin urmare, natura. Prin urmare, o sortare buna isi propune sa poata reutiliza materialele pentru a face produse reciclate.

Cum se face sortarea?

Vom sorta aceste deseuri diferite in functie de tipul lor, in cosuri colectare selectiva. Acestea vor fi amplasate in aceste cosuri gunoi adecvate sau transportate la centrul de reciclare. Veti putea achiztiona asemenea produse de la magazine precum sanito.ro, care va poate oferi si eurocontainere si pubele.

Produsele sau deseurile vor fi sortate dupa tipul lor, adica: din plastic; hartie si carton; metale; sticla; deseuri organice; lemn; textile, piele; mobilier; electronice / electrice; deseuri de constructii; deseuri periculoase. Daca pentru o parte dintre acestea exista servicii specializate care pot sa vin chiar la usa casei pentru a le ridica, pentru o parte, cel mai bine este sa facem noi aceasta selectie.

La domiciliu puteti achizitiona diferite cosuri de gunoi pentru a sorta deseurile dvs. si anume: 

1. Cosurile  Trelleborg A. Acestea sunt cosuri modulare elegante pentru colectare selectiva, realizate din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

2. Nykoping B Cosuri modulare pentru reciclare cu design elegant din metal. Versiunea colorata a modelului NYKOPING A, acest model se potriveste perfect in orice birou, scoala, institutie publica, spatii comerciale sau zona urbana. Potrivit atat pentru uz interior si exterior. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru o separare usoara a deseurilor. Dimensiuni: (3×50/60L): 90 x 30 x 61 cm. Materialul este metal ultrarezistent. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

3. ZUG B este disponibil in 3 dimensiuni diferite pentru a satisface toate nevoile si cerintele, si pentru ca dvs. sa va pastrati spatiul curat. Reciclarea este foarte distractiva atunci cand ai cosuri care sa te ajute sa pastrezi un mediu curat! ZUG A (3×53L): 90 x 30 x 60 cm. Tipul de material folosite este metal ultrarezistent. Culorile si stickerele sunt disponibile la alegere. In schimb, inscriptionarile pot fi personalizate.

Integrand in locuinta dvs. unul din cosurile amintite mai sus sau alte modele disponibile pe site-ul sanito.ro, veti putea sa va organizati mult mai bine in gestionarea deseurilor pentru colectarea selectiva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.