Jucarii si accesorii pentru cei mici de la Kidino

Inca din prima zi de viata, parintii au grija sa ii ofere celui mic cele mai bune produse, atat din punct de vedere al ingrijirii si alimentatiei, cat si din punct de vedere al accesoriilor destinate dezvoltarii. Putem spune si despre jucarii ca sunt niste accesorii asociate educatiei si dezvoltarii, mai ales cand sunt alese de la magazine de specialitate precum Kidino.ro. 

Aici vom gasi orice de la ursuleti de plus, la balansoare din lemn. Toti copiii adora sa se balanseze si de aceea un balansoar ar trebui sa fie prezent in mod necesar in fiecare dormitor. Balansoarul este un joc traditional, care a existat practic dintotdeauna si care a distrat generatii si generatii de copii, un joc care in mod evident si-a schimbat aspectul de-a lungul anilor, devenind din ce in ce mai modern si avangardist. Astazi exista pe piata nenumarate modele de balansoare. La Kidino.ro avem modele cu caluti, elefantei, iepurasi, catei si asa mai departe.

Un alt lucru esential pentru cei mici este un carusel patut. Caruselele pentru leagan sunt unele dintre cele mai cunoscute si populare accesorii pentru bebelusi. Le puteti vedea si in filme si par a fi o prezenta importanta ​​in primele luni de viata ale copilului.

Cei care au avut deja un copil stiu foarte bine ca, alaturi de nenumaratele bucurii ale maternitatii, exista si nopti nedormite si ore stresante petrecute incercand sa potoleasca plansul copilului. In acelasi mod, fiecare parinte stie foarte bine cat de importanta este stimularea copilului, oferindu-i in permanenta indicii vizuale, sonore si tactile care ii consolideaza curiozitatea si dorinta de a actiona in lume. Caruselul de patut, oricat de paradoxal ar parea, reuseste adesea, in functie de modul in care este folosit, sa indeplineasca ambele functii, iar aceeasi caseta de muzica, folosita in ore si situatii diferite, este capabila sa puna copilul in bratele lui Morfeu.

Cei mici mai au nevoie si de jucarii exterior copii. Acestea, pentru cei care locuiesc la casa, sunt ideale pentru a-l stimula pe copil sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. Nu locuiti la casa? Daca aveti un balcon putin mai generos, puteti amenaja acolo un frumos loc de joaca, cu toate masurile de siguranta pentru cel mic, pentru ca el sa se bucure din plin de aerul curat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.