5 sfaturi pentru alegerea celor mai bune rochii de ocazie

1. Alege stilul

Primul pas pentru alegerea celor mai bune rochii de ocazie trebuie să aveți în vedere și stilul rochiei. Acest lucru este foarte important și trebuie ales în funcție de evenimentul la care urmează să participați. În zilele noastre există foarte multe stiluri, tocmai de aceea apar și rochiile de ocazie, rochiile elegante, rochiile casual, rochiile de zi, etc. Dacă alegeți un stil greșit aveți ocazia de a ieși în evidență, într-un mod nu tocmai plăcut.

2. Alege culoarea

Culoarea rochiei este foarte importantă mai ales că există culori care se potrivesc foarte bine cu o persoană și culori care nu se mai pot potrivi așa de bine. În plus culoarea trebuie aleasă și în funcție de evenimentul la care puteți participa. De exemplu la nuntă nu se recomandă participarea într-o rochie albă, albul fiind culoarea miresei. 

3. Alege materialul

Un alt lucru foarte important de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați rochii de ocazie este materialul. Acesta va ieși în evidență și poate face diferența dintre o rochie ieftină și una scumpă. De asemenea asortarea materialelor este foarte importantă. Sunt sigură că ați văzut cel puțin o dată rochii care combină mai multe materiale între ele. 

4. Asortarea accesoriilor

Acest detaliu este foarte important mai ales dacă știți deja ce accesori veți purta la eveniment. Accesoriile sunt cele care completează o ținută, cele care îi oferă o tentă de nou. Nu este nimic ciudat dacă vreți să alegeți mai întâi accesoriile și apoi rochia, deși prin această procedură s-ar putea să găsiți mai greu o rochie potrivită. Eu vă recomand însă să urmăriți toate rochiile de ocazie și mai apoi să alegeți bijuteriile.

5. Alegerea lungimii potrivite

Lungimea a fost și este în continuare un aspect decisiv atunci când o femeie vrea să achiziționeze o rochie. Foarte multe persoane cred că rochiile lungi sunt pentru persoane în vârstă, iar cele scurte pentru persoane tinere. Cu toate acestea lucrurile ăstea sunt complet greșite. Rochiile sunt potrivite pentru orice femeie, totul ține însă de gusturile fiecăruia. În plus rochiile lungi sunt potrivite atunci când vrem să creăm impresia unei ținute serioase. Rochiile scurte oferă un aer de tinerețe, dau senzația de libertate, dar toate acestea depind să de modul în care rochiile sunt accesorizate.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.