5 rochii de pe fashion-4u care nu trebuie sa ne lipseasca

rochii

A trecut atât de mult timp de când nu am mai făcut un astfel de articol, dar nu pot rata ocazia de a îl face la începutul anului 2019! Trebuie să vă menționez încă de la început că toate produsele prezentate mai jos pot fi achiziționate direct de la fashion-4u, un magazin online de haine care pe mine m-a impresionat. Desigur nu trebuie să comandați obligatoriu rochiile propuse de mine, din contră vă invit să vedeți toate produsele și mai apoi să luați o decizie.

1. Rochia colorată cu dantelă

Știu, că de foarte multe ori suntem tentate să purtăm doar rochia neagră cu dantelă, totuși în 2019 vă invit să schimbați acest lucru și să vă orientați spre rochiile colorate cu dantelă. Un exemplu este modelul de mai sus, doar urmăriți cât de frumos este scoasă în evidență dantela pe roșu.

2. Rochia neagră de seară

Rochia neagră de seară reprezintă cea mai bună alegere pentru orice eveniment. Eu o ador pentru că reușește de minune să ascundă cel mai bine defectele corpului. Acum în funcție de preferințele noastre putem opta pentru o rochie lungă, pentru dantelă sau pentru alt model. De asemenea pentru a putea scoate în evidență rochia vă recomand să optați pentru bijuterii colorate.

3. Rochia de seară crem

Pentru că rochia neagră nu iese seara foarte bine în evidență, eu vă recomand să aveți în dulap și cel puțin o rochie crem. Desigur aveți în vedere și evenimentul la care urmează să o purtați, de exemplu dacă mergeți la o nuntă atunci cel mai bine ar fi să optați pentru o rochie care are și alte culori pe ea sau pur și simplu să adăugați câteva accesorii astfel în cât mireasa să nu se supere. Există mai multe rochii de seara fashion-4u care ar rezolva această problemă, deci cel mai bine vizitați tot site-ul.

4. Rochia de seară scurtă

Pentru că știu că există multe persoane minione sau care pur și simplu vor să își pună în evidență picioarele trebuie să menționez și de existența rochiilor scurte. Atenție, acestea trebuie alese după mai multe criterii, la fel cum unei persoane minione nu îi stă bine cu o rochie foarte lungă, la fel și persoanele înalte trebuie să aleagă o lungime a rochiei perfectă pentru ele.

5. Rochia de seară sexy

Cred că această rochie nu mai are nevoie de o descriere, ea este rochia pe care o alegem ori de câte ori vrem să ieșim în evidență. De exemplu modelul de mai sus atrage atenția asupra spatelui, iar dacă aveți și un tatuaj pe spate atunci veți reuși și mai bine să cuceriți privirile celor din jur. Pentru a avea succes nu uitați să asociați corect articolele vestimentare.

Vouă ce rochii de seară nu vă lipsesc din garderobă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.