5 accesorii de care ai nevoie atunci cand detii un iphone 7

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să discutăm despre accesorii de care avem nevoie pentru telefonul nostru, marea lor majoritate se potrivesc și la alte telefoane, trebuie doar să avem grijă la model. Nu trebuie să uităm că telefoanele sunt foarte importante pentru noi și tocmai de aceea trebuie mereu să avem alături cele mai bune accesorii. Multe dintre ele au menirea de a ne proteja telefoanele, iar altele sunt foarte importante pentru a ne ușura munca.

Haideți să vă prezint 5 accesorii pe care eu le văd destul de necesare atunci când vorbim de un telefon performant, așa cum este și iphone 7.

1.Husa iphone 7 și folie de protecție

husa-shield-360-pentru-iphone-7-5436-2.jpeg

Așa cum probabil știți husa este acel accesoriu care protejează telefonul împotriva căzăturilor și zgârieturilor. Eu în general sunt fană de huse de spate și tocmai de aceea am adăugat în această serie și folia de protecție. Cei care au avut huse de spate știu că fără o folie de protecție există foarte mari șanse ca ecranul să aibă de suferit în cazul unei căzături. Dacă vă doriți o husa iphone 7 atunci ar trebui să vizitezi site-ul celor de la stifler.ro. De ce de pe acest site? Pentru că au foarte multe modele frumoase și huse deosebite la prețuri foarte bune.

2. Baterie externă

Sunt sigură că măcar o singură dată v-a exasperat telefonul atunci când a afișat mesajul că nu mai aveți baterie. Ei bine o baterie externă schimbă această situație, mai ales că aveți ocazia de a vă încărca telefonul din orice locație. Mai mult decât atât pe site-ul stifler.ro aveți șansa de a achiziționa o husă baterie externă, iar în acest fel să fiți siguri că nu plecați vreodată fără bateria externă la voi.

3. boxă bluetooth sau căști

Atunci când vreți să ascultați muzică aveți două posibilități fie apelați la căști și atunci auziți doar voi piesele care cântă, fie optați pentru o boxă bluetooth și astfel vă distrați alături de cei dragi. Eu prefer ambele variante pentru că atunci când sunt în autobuz mereu prefer căștile, iar atunci când merg cu mașina prefer boxa.

4. Suport magnetic

Acesta este perfect pentru posesorii de mașini pentru că oferă siguranță. Nici nu vreau să mă gândesc cum poate în timpul mersului un telefon să cadă din mână și să se aleagă cu ecranul zgâriat sau spart. Suportul este unul foarte potrivit ce poate fi adăugat cu ușurință la mașină și care nu incomodează deloc în timpul condusului.

5. Popsockets

Nu știu cum să le zic în română, dar sunt sigură că le-ați văzut și voi. Sunt acele accesorii de plastic sau metal care se lipesc pe spatele telefonului și sunt perfecte pentru a face poze, pentru că oferă o mai mare stabilitate. Mie îmi plac și pentru că vin mereu cu cele mai frumoase modele.

Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile pe care eu le-aș cumpăra pentru telefonul meu. Fiecare dintre ele are rolul său și nu știu dacă m-aș putea despărți de vreunul. Știu că acum veți zice că nu are cum să vă cadă telefonul așa că mai bine nu luați o husă, dar mai bine cumpărați acum husa decât să trebuiască să înlocuiți după telefonul.

husa-blanita-cu-inel-detasabil-velvet-caviar-iphone-7-3289-2.jpeg

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.