3 Ținute realizate cu colanti dama!

Salutare, dragele mele, și bine ați revenit pe blogul meu! Pentru că a sosit vara m-am gândit să vă prezint 3 idei de ținute care includ și colanti dama. Vedem pe internet tot mai des ținute nereușite care au la bază la colanții, acest lucru se datorează în principal faptului că multe femei aleg să poarte colanții ca pe o pereche de blugi și uită că ei au fost creați în principal pentru sport. Totuși asta nu înseamnă că nu putem purta colanți atunci când ieșim în oraș sau când mergem la cursuri.

Pentru a realiza acest articol voi folosi perechi de colanti dama de la bobomoda.ro, deci dacă vă place vreo pereche sau dacă pur și simplu vreți să vedeți și alte modele vă invit să îi vizitați. De ce am ales acest site, dar și de ce mi se pare cel mai potrivit pentru astfel de cumpărături vă voi povesti însă puțin mai târziu.

Ținuta pentru o întâlnire reușită

La prima întâlnire toate ne dorim să arătăm fenomenal, iar acest lucru se poate realiza în principal prin purtarea unei ținute spectaculoase. Eu aș merge pe o pereche de colanti dama ca si cea de mai sus, o bluză semi transparentă din mătase neagră, dar și o pereche de pantofi stiletto. Chiar dacă de multe ori colanții nu pot fi asortați cu o pereche de pantofi cu toc modelul de mai sus este mai diferit. De ce el și nu o pereche de blugi? Pentru că mereu colanții vor fi mult mai comozi decât blugii și vor scoate în evidență formele corpului nostru.

Ținuta pentru sală

În funcție de anotimp, dar și de căldura din sală ne putem orienta spre colanti damă lungi sau scurți. Eu sunt fana celor lungi și tocmai de aceea am fost atrasă de modelul de mai sus. Vorbim despre o pereche simplă, care ne va face viața mai ușoară și ne va ajuta să trecem mai ușor peste exercitiile de la sală. Crearea unei ținute pentru sport nu este un lucru atât de greu tot ce avem nevoie este o pereche de adidași sau teniși, dar și un maieu sau tricou.

Ținuta Casual

Pentru a crea o ținută casual eu aș opta pentru perechea de mai sus de colanți, dar și pentru o bluză mai lungă. În felul acesta ținuta nu va deveni una vulgară, iar eu mă voi putea simți în continuare confortabil. Totuși cel mai probabil nu voi merge spre pantofi cu toc și probabil spre o pereche de balerini.

De ce colanti dama de la bobomoda.ro?

În primul rând pentru că au prețuri foarte accesibile, la o simplă privire aruncată pe site ne dăm seama că perechile de colanți nu depășesc 50 lei, ceea ce este foarte bine. De asemenea îmi place faptul că afișează la fiecare pereche de colanți materialul sau materialele din care este realizată. Acest lucru este foarte important deoarece de foarte multe ori optez doar pentru perechi care conțin 100% bumbac.

Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult la această firmă este că afișează direct pe pagina produsului tabelul cu mărimi, în felul acesta nu trebuie să pierdem timp încercând să îl găsim. Pentru mine acest aspect este foarte important deoarece îmi place să aleg încă de la început mărimea cea mai potrivită pentru mine și nu să stau după să fac retur.

Voi cum asortați perechile de colanți de ținutele voastre?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.